Eladó 82 nm lakás+üzlet a Pesterzsébeti Mediterrán Lakóparkban

ELADÓ TULAJDONOSTÓL 82nm HOME OFFICE-nak kiváló ingatlan a budapesti Mediterrán parkban

Lakás + fogorvosi rendelő, könyvelőiroda, ügyvédi iroda, bolt, üzlet eladó – tulajdonostól


Aki ismeri a budapesti Mediterrán lakóparkot pontosan tudja, hogy a busz 1 percre, a vonat 5 percre, minden a közelben, a fű rendesen nyírva, a fák gondozva, mindig van parkolóhely ingyenesen és a sétálóutca kifejezetten csendes, nyugodt, elegáns.

Az ingatlan elhelyezkedése remek lehetőséget nyújt egy Duna parti sétára, akár a kutyájával is. Ha sportolni szeretne pár perc alatt elérheti az Erzsébeti uszodát, jégcsarnokot, csónakházat, teniszpályát, vagy megfáradt izmait a most felújított jódos, sós gyógyfürdőben pihentetheti. Jó levegő, és a belváros mégis gyorsan elérhető minden közlekedési eszközzel.

Az ingatlan a Téglagyártó utca 9/A szám alatt található, idilli környezetben, hivatalos besorolása: üzlet.

A lakópark kiváló lokációban fekszik, hiszen a Pesterzsébeti uszoda, a Fitness 2000, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és strand, játszóterek, stb, találhatók a lakópark közvetlen környezetében!
A lakópark több épület együttesből áll, s gyönyörű gondozott park veszi körül, ami kiváló életteret biztosít minden itt élőnek, legyen az gyermekes család vagy fiatal pár, vagy más korosztály.

Ez az épület nem süllyed, mert az eredeti téglagyár helyén épült és nem feltöltésre!

Budapest gyorsan fejlődő, mégis nyugodt életvitelt biztosító dél-pesti részén, a Mediterrán lakóparkban eladó egy 2005-ben átadott, eredetileg vélhetően egy légterű üzlethelyiség helyén készült lakás+iroda.

Helyenként 3,8m belmagasság, akár galériázható is.

A 2007-es éveknek megfelelő anyagok használata, jó állapotban.

Kondenzációs gázkazán, lapradiátorok, páncél bejárati ajtó, leengedhető rácsok, riasztó és kamerarendszer.

  • Előszoba – péncélajtós bejárat kulturált lépcsőházból
  • Nagyméretű konyha étkezősarokkal
  • L alakú nagyszoba (részben 3,8m belmagasság) – utcafronti, saját bejárattal
  • Kisszoba (3,8m belmagasság!) – utcafronti, saját bejárattal
  • Vizesblokk: előtér, zuhanyozófülkés fürdőszoba, benne külön WC
  • A nagyszoba előtt fedett terasz, alkalmas displayek elhelyezésére)

ÁRA: 40,9 millió ft

A lakópark elhelyezkedésének köszönhetően a Duna-parti környezet és a közeli sportlétesítmények egész évben kitűnő és változatos sportolási lehetőségeket biztosítanak az itt élők számára. (uszoda, jégcsarnok, teniszpályák, kispályás műfüves focipályák, fitneszterem, a Ráckevei-Soroksári-Duna partján futás, séta, kajak-kenu bérlés, evezős klubok)

A lakópark területén állatorvosi rendelő, magán bölcsőde, cukrászda, kisbolt, játszóterek, szépségszalonok is megtalálhatók, illetve a szomszédos lakótelepen gyalog pár percen belül gyógyszertár, felnőtt orvosi rendelő, zöldséges, óvoda, gimnázium is elérhető. A közeli Duna-parton éttermek és a Pesterzsébeti Sós-Jódos Gyógyfürdő nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget.
A lakópark közlekedési infrastruktúrája kiváló. Könnyedén megközelíthető a belváros autóval és tömegközlekedéssel egyaránt (23-as busz a Boráros tér felé, míg a 66-os busz a 3-as metró felé 15 perc, Ráckevei HÉV-vel a Közvágóhíd 10 perc, vonattal KÖKI vagy a Keleti-pu. 17 perc, távolsági buszokkal a Népliget 15 perc).

Kapcsolódó bejegyzések

Leave a Comment